AHiR ZAMAN YOLCULARI
Ahir ZamaN Yolcusu KalmasıN

DeriN GündeM___Dogruları Söylemekten Kormayın

____________________RESME TIKLAYIN YEM VERiN BiZE____________________

TÜRKiYEDEKi ÜNLÜ iBRANiLER YAHUDiLER (LANETLi IRKLAR)





ERKEK ERKEGE BiKERE'DEN HiCBiSEY OLMAZ








YALNIZ DEGiLMiSiZ BU ALEMDE YAHUDiLER ARAPLARINDA iCiNDE YILLARDIR iSTE ARAP KRALININ YAHUDiYi ELCi OLARAK ATAMASI

Bas kenti kudüs olan tek bir yahudi devletinin olusturulmaya calısılmasına bir delil.iste arabistan ülkelerinde de asagıda okuyup izleyeceginiz bilgilerden arap versiyonu bir bilgi.

icimize sızıyorlar müslüman görüntüsünde devlet icinde görev yapıp üst mertebeye gelmisse eger yani bir basbakan yada bakansa bir takım seyleri degistirecek gücü oluyor ve peskes cekmeler baslıyor.

Bu arabın bu yahudi elci atama konusu aklıma baska baska seyler getiriyor...Allah cumhuriyet bassavcısı apdurrahman yalcınkayadan razı olsun....













































Körfez ülkeleri şaşırtmaya devam ediyor: Bahreyn Kralı bir Yahudi'yi elçi atadı !

Şubat ayında Katar'ın ilk Katolik kilisesinin açılmasına izin vermesinden sonra, bu kez de Bahreyn ezber bozan bir girişime imza attı. Bahreyn Kralı Hamad bin İsa el Halife'nin, dün Hoda Nono adlı Yahudi milletvekilini büyükelçilik görevine ataması yankı uyandırdı. Bahreyn Haber Ajansı, Kralın Arap dünyasının ilk Yahudi büyükelçisi olan Nono'nun nerede görev yapacağının henüz ilan edilmediğini bildirdi. Ancak Bahreyn basını, Nono'nun Washington elçiliğine atanacağını yazıyor.



Gül’ün papazla arası iyi

Fener Rum Patriği Bartholomeos, ısrarla Heybeliada Ruhban Okulu’ nun açılmasını istiyor. Adeta Türk düşmanı papaz yetiştirme okulu olan Heybeliada’nın açılması, yıllardır hiçbir iktidar tarafından kabul edilmedi. İlk kez AKP, açılabileceğini söyledi. Özellikle Abdullah Gül, bizzat Bartholomeos’la görüşerek açma sözü verdi.



Tayyip Erdoğan Başkanlık istiyor
Tayyip Erdoğan, ideali olan yönetim sisteminin Amerikan tarzı Başkanlık sistemi olduğunu her fırsatta dile getirdi.

AKP yalnızca ABD’nin değil, İsrail’in de emrinde

Türk Milletinin dini duygularını istismar ederek iktidara gelen AKP döneminde, İsrail’le
en sıcak ilişkiler kuruldu.

Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül, Powell’ın önünde el pençe divan

Davos’ta Powell ile görüşen Gül ve Erdoğan, bu utanç verici fotoğrafı çektirdi.




YILLARDIR iCiMiZDE YASADILAR


TÜRKiYEDEKi ÜNLÜ SABETAiSTLER

Bu hacta bir delildir resme bakın hac üzerinde arapca yazılar bunu örnek olarak koydum hülya avsarın taktıgı hac degil yani AVSAR hac taktı ama bunu taktı demiyorum fakat var olan bir sey nasıl oluyorda kendi dininde bir inanc simgesinin üzerine baska bir dinin yazısını koyabilip karıstırabiliyorlar.


BU NE GENiSLiK NASIL BiR iNANC DEMEK Ki BUNLARIN DiNLE FALAN BiR ALAKALARI YOK BU GENiSLiK iNANCSIZLIK VE ALLAH'A OLAN GÖREVLERiN FARKINDA OLMAYAN DÜNYA NiMETLERi iCiN GÖZÜNÜ KÖRLESTiRMiS VE HAYATI PARA iCiN SATAN BiR GRUP ADAMIN FELSEFESi ONLAR iCiN NE KADAR BASiT BiR OLGU ARAPCA VE HAC BU NE GENiSLiK.NASIL BiR iNANC.

OSMANLI ZAMANINDAN


BU ZAMANA KADAR BU DiNSiZLiKLERiNi VE BU DiNi DiGER DiNLERLE KARISTIRIP SORUNLAR CIKARARAK DAHA SONRA BU SORUNLARA TEK CÖZÜM ALLAHSIZLIK DiNE iNANMAYARAK RAHAT VE ÖZGÜRCE YASAMAYI HAYATA GECiRMEYE CALISIYORLAR....

SÜREKLi BiR PLANLARI VAR BAZEN 4,5,6,7,8,9.......


YARI HAYVAN YARI iNSAN PROJELERi YARI KADIN YARI ERKEK PROJELERi BUNUDA GEN VE DNA LARI DEGiSTiRMEYLE YAPACAKLAR Kiiii YAPIYORLAR ÜLKEMiZDE BU KADAR ESCiNSEL YOKTU SON YILLARDA BiR HAYLi ARTTI LEZBiYENLER ÖZELLiKLE


ÜLKEYE GiREN YiYECEKLERi KONTROL EDEN KURULUSLARIN BASLARINDAKi ADAMLAR BUNLARIN ADAMI iSRAiLE CALISIRLAR

KUS GRiBi DiYE BiR SEY YOKTU iSRAiLDEN BiR TAVUK GiRDi BU ÜLKEYE TAVUK DiYEMEZSSiNiZ


BU TAVUK 12 KiLOOO YANLIS ANLAMADINIZ OKUMADINIZ 12 KiLO YAVRUSU 1,5 KiLO DOGUYOR GENLERiYLE OYNANMIS DiSiLiGi ERKEKLiGi BELLi OLMAYAN BU HAYVANIN GENLERi YLE iSRAiL OYNUYOR BUNU YiYEN ERKEKSE ERKEKLiGi ZAYIFLIYOR KADIN HORMONLAR AGIR BASIYOR KADINDA ERKEK HORMONLAR AGIR BASIYOR


AMAC NE PEKi TÜRK ERKEKLERiNiN GÜCÜNÜ BiTiRMEK ÖRNEK KURTULUS SAVASI AZ BiR AVUC iNSANLA DÜNYAYA KAFA TUTTUK MUCiZELER GÖSTERDiK ALLAHTA YARDIM ETTi TABi SiMDi BUNU BiLiYORLAR BU SEKiLDE TÜRK ERKEKLERiNi SAF DISI BIRAKICAKLAR


DiGER YANDAN MAGAZiN DiZi YARISMALAR ÜNLÜLERiN AHLAKSIZLIKLARA TESViK PROGRAMLARI


ÖRNEK MEHMET ALi ERBiL ARTI HÜLYA AVSAR


BAKiRELiK ÖNEMLiMi NAMUS DiYE BiRSEY VARMI???????


ÜLKEYE GiREN YiYECEKLERi KONTROL EDEN KURULUSLARIN BASLARINDAKi ADAMLAR BUNLARIN ADAMI iSRAiLE CALISIRLAR

KUS GRiBi DiYE BiR SEY YOKTU iSRAiLDEN BiR TAVUK GiRDi BU ÜLKEYE TAVUK DiYEMEZSSiNiZ


BASTADA DEDiGiM GiBi BASKENTi KUDÜS OLAN TEK BiR YAHUDi DEVLETi KURACAKLAR BUNUN iCiN HER YOL MÜBAH HER KOLDAN SALDIRIYORLAR..


TIP


DiN


EKONOMi


EGiTiM COCUKLARIN TATiL KiTAPLARINA BAKILDI MiLLi EGiTiM BAKANLIGI ONAYLI KiTAPLAR KiTAP KONUSU BÜYÜ....DAHA FAZLA UZATMIYCAM BUNUNDA AYRINTILI HABERiNi KOYCAM Kiiiii BiR KISMI VARDIR burdan tıklayyıp ulasabilirsiniz.


KÜLTÜR


TARiH


SANAT Ahlaksızlıklar hat safhada dedikoduyu yasak eden yüce ALLAH'A karsı en büyük günah ve terbiyesizliktir dedikodu ve baskasının kusurunu baskalarına yaymak kadar ahlaksızca bir sey yoktur bu toplumuda bu hale getirmek icin bir yöntemdir .SiZ BASKALARINI CEKiSTiRiN ÜLKE SORUNLARINDAN HABERiNiZ olmasın uyumaya devam...BU ARADA TÜRBANIDA SOKARLAR VAKIFLAR YASASINIDA YÜRÜRLÜLÜKTEN GECiRMEK iCiN UYUTMA MEDYACILIK HAREKETE GECER...


DiGER TARAFTA KAN GÖVDEYi GÖTÜRÜYOR HERKES EViNDE POP STARA MESAJ ATMAKLA MESKUL MEVZUYU ALDINIZ ANLADINIZ SiZ TÜRK MiLLETi HERZAMANKiNDEN DAHA UYANIK OLMAK ZORUNDADIR HERSEYiNiZi KAYBETMENiZE SEBEP OLAN OLAYLAR CERYAN ETMEKTEDiR.DiKKATiNiZE!!!!


SPOR programlarıyla tartısma yaratıp saatlerce sacma sapan bir topun sacma sapan bir hakem tarafından yok gördü görmedi deyip ofsayttı degildi deyip bütün geceyi bos seylerle gecirten BEYiN YIKAMA OPERASYONLARI UYUTMA UYGULAMALARI BUNLARIN HEPSi BiRER TASARIMDIR UYAN TÜRKiYE


GENETiK VE BiYOLOJiK SAVAS(songünlerde kene hatta yıllarda örümcek vakası vardı doguda bitti simdi kene bide kus gribi vardı bütün bunları iSRAiL ÜLKEYE SOKMAKTADIR BU iSLETMELERiN BASLARINDAKi ADAMLAR ONLARIN ADAMIDIR YAKINDA BUNLA iLGiLi ViDEOLU HABERiMi KOYUCAM TAM BiLGi VERCEM) Videolu haberi gelicek diger medyalar yer vermiyorlar cıkarmıyorlar tv ye millet uyanmasın diye kücüklere masallar cizgi filmler BÜYÜKLERE DiZiLER


TERÖR

MEDYA Diziler yarısmalar sacma sapan sanatcı olmayan sanatcı denilen bir takım insanların sacma sapan kakari kikiri ahlaksız ahmakca programları bu MiLLETi UYUTMAYA HiPNOZ ETMEYE YÖNELiK BÜYÜK BiR SALDIRIDIR.


BU ARADA TÜRKiYEDEKi TV PROGRAMLARININ TVLERDE GÖSTERiLMESiNi SAGLAYAN BiR SiRKET VARDIR BU SiRKET MEDYADA TVLERDE SU DiZi BU KADAR REiNTİNG ALDI FiLANCA SUKADAR DiYE iSTATiSTiK TUTAR VE TV KANALLARINA SUNU KOY BUNU KOY DiYE RAPOR VERiR ONLARDA UYGULARLAR.

Hülya Avşar haç taktı

Türbanlı fotoğrafıyla kapak olan Hülya Avşar, geçtiğimiz gün ise objektife ucunda haç takılı kolyesiyle yansıdı.


Ve bu milletin suratına piskin piskin bakıp ALLAH birdir diyip hacta takarım ALLAH yazısıda diyebiliyor.Ya hristiyansındır ya musevi kimsenin dinine inancına karsı degiliz bizim karsı oldugumuz unsur bellidir müslüman görüntüsünde toplumu degistirmeye calısan toplum mühendisi bir takım küresel güclerin maşasının maşasının MAşALARI BUNLAR.


Türk müslüman toplumumuza BAKiRELiK ÖNEMLiMi NAMUS DiE BiRSEY VARMI DEMESi HERSEYi ACIKLIYOR.


SABETAiSTLERiN GÖREVi TOPLUMU KENDiLERi GiBi SAPKINLIGA SOKMAK HANGi DEViRDE YASIYORUZ DiYEREK BUNU iNSANIMIZA YEDiRMEYE CALISAN BiR GRUP SANATCI BOZUNTUSU.


GÜLBEN ERGEN HABERiNDEN SONRA

EN ASAGIDA ViDEODA DA iZLEYECEKSiNiZ PROF.DR.YALCIN KÜCÜK HERSEYi DESiFRE ETTi.







Sabetayizm ve Grup Seks" isimli kitapla ilgili röportaj veren Yalçın Küçük, Türkiye'deki Sabetayistleri açıklıyor. Yazarın iddiaları sanat dünyasında da büyük yankı bulacak. Çünkü Küçük'e göre, Hülya Avşar Sabetay Sevi'nin propagandisti.



Yazar Yalçın Küçük bu kez yazdıkları ile Türkiye'yi ayağa kaldıracak. Son kitabını Türkiye'deki Sabetayistlere ayıran Küçük, kitabının hem ismi hem de içeriği ile olay yaratacak.
"Sabetayizm ve
Grup Seks" isimli kitapla ilgili röportaj veren Yalçın Küçük, Türkiye'deki Sabetayistleri açıklıyor. Yazarın iddiaları sanat dünyasında da büyük yankı bulacak. Çünkü Küçük'e göre, Hülya Avşar Sabetay Sevi'nin propagandisti.

Ünlü yazar bu iddiasını şöyle açıklıyor;
"Ben
Hülya Avşar'ın İbrani ve Sabetayist olabileceğini hiç aklıma getirmezdim. Bir gün, "Kaya usturuplu zina yapıyor" dedi. Bu tipik Sabetay'ın emridir; "Zina yapın ama usturuplu yapın." Sabetay Sevi'nin emirlerinde "free love" yoktur. Ama bu vardır; "Yapın, hissettirmeyin."


DESiFRE OLUNCA MÜSLÜMAN ASISI HAYIRDIR BUNCA

ZAMAN AHLAKSIZLIK SACIYORDUNUZDA BASINIZA

SAKSIMI BETONMU DÜSTÜ

DÜNE KADAR AVRUPADA SEX SAHNESiNDE OYNAYAN SANATCI OLMAYAN SANATCI DENiLEN

ZAT

HiCBiR iTRAAZIMIZ YOK UMRIZ GERCEKTEN TEVBE ETMiS VE DÜZGÜN BiR YOLA

GiRMiSSiNiZDiR YAHUDi iBRANi CIKAN iMAMLAR GiBi OLMAYINDA

NEYSE.........!!!!!!!!!!!!!

TABi BU SÖZÜM BiR ÜMiT...UMARIZZZ YANiiiii

(*_*)

SÖZ YALCIN HOCADA


SABETAYİST OLAN ÜNLÜLER


Yalçın Küçük'e göre ünlü model Deniz Akkaya da bir Sabetayist(DÖNME). Yazar, Akkaya'nın Çerkes ve İbrani asıllı olduğunu savunuyor. Listede; Mustafa ve Yılmaz Erdoğan, Gülben Ergen gibi bir çok ünlü var..

GÜNAH ARTINCA MESİH GELECEK

Yalçın Küçük'ün kitabındaki asıl ortalığı karıştırıcak iddialar ise Sabetayistlerin
yatak odalarıyla ilgili. Küçük'e göre, grup seks Sabetayizmin emri. Bunun nedenini de şöyle açıklıyor Küçük;
"Sevi'nin emridir. Yoksulluk arttığı
zaman devrim olacak. Günah artınca Mesih gelecek, kurtuluş olacak. Günah işleyerek kurtulma Sabetayizm'in temel dinsel kurallarından birisidir." Yalçın Küçük'e göre, Sabetayistler bu nedenle grup sekse yöneliyorlar. Buna delil olarak da 21 Mart'ı 22 Mart'a bağlayan gece kutlanan "Kuzu Festivali"ni gösteriyor. Yalçın Küçük'e göre, bu özel günde "İki çift; Doğu dinlerinde olduğu gibi baharda süslenir, yemek yerler. Sonra da eşler değişilir."

Yalçın Küçük'ün Sabetayistlerle ilgili daha bir çok iddiası ve tespitleri de var. İşte bunlardan bazıları;

-Sabetayist isimleri biseksüel isimlerden seçiliyor.


-Sabetayistler de aşk evliliği olmuyor.


-Türkiye'deki Sabetayistler'in hepsi zengin ve ünlü,


-Sabetayistlerin üçte biri Türkiye'ye sadık, diğerleri İsrail'in

güvenliğini Türkiye'ninkinden daha çok önemsiyor.


-İbrani asıllı olmayan Türkiye'de Dışişleri bakanı olamıyor.



SABETAY SEVi KiMDiR:



Sabetay sevi beyaz türklerin yahudi atası dönmelerin piri bugün bu dönme kelimesi agır kactıgından bunlara sabetaist denmistir.Evet neyse sabetaist sevi dönmelerin piti türk halkının icine sızmıs türk ve müslüman görünümünde bir gizli yahudi tarikayının lideridir.Yahudi MORDEHAV'ın 3.cocugu olarak 1626 yılında iZMiR'DE DOGDU.Genc yasta kabbala talmut ve tevrat ögrendi.COK GECMEDi KENDiNi BEKLENEN MESiH iLAN ETTi.



Ama izmir yahudi hahamları padisahımıza karsı geliyor diyerek onu kadıya sikayet ettiler.En büyük taraftarı selanikli yahudiler oldu.Atatürkümüze de bu selanikten cıksa cıksa yahudi cıkar lafı bundan kaynaklanıyor.Fakat isin aslı öyle degildir ATATÜRKÜMÜZÜN annesi ZÜBEYDE hanımefendinin ATAMIZIN babası ALi RIZA BEYFENDiNiN vefatından sonra yaptıgı ikinci evliliginde evlendigi beyin selanikte yasamasından kaynaklanır.Oysa ATAMIZ göcmen bir türkmendir.


Edinilen bilgilerimize görede bektasi kültürüyle yetismistir.Harbiye mektebindeyken tatillerde selanige gittiginnde bektasi dergahına gidip ibadet yaptıgını biliyoruz.Yani türk ve müslümandır dininede töresinede milletinede baglı sadık birisidir.Bir takım cevreler isin izzeti serefinden düsürüp yoketmesede pislik atim tutmasada izi kalır mantıgıyla bir takım laflar edip yaymaya insanların zihinlerine bunu yerlestirmeye calısmaktadır.



Neyse kaldıgımız yerden devam edelim sabetay sevi kendini mesih ilan ettikten ve sikayet edildikten sonra 1666 yılında mesihlik iddası bütüüün avrupaya yayılmıstı ve giderek ünlenmisti.Kudüste kendisine kutsal metinlere göre sahte peygaber olarak NATHAN'i ilan etti,ve onu mesihi müjdelemekle görevlendirdi.


nihayet edirnede sultanın sarayına cıkartıldı ve ondan mesihligi soruldu veee


'YA MESiH OLDUGUNU ISPAT EDERSiN ___YA MÜSLÜMAN OLURSUN YADA BOYNUNU VURURUZ DENiLDİ...


Ama sevi ölüm korkusuyla mesihligini inkar etti ıspatlayamaz cünki ölüm var isin ucunda yapacak tek sey müslüman olup kelleyi kurtarmak mülüman görünümünde amaclarını gerceklestirmeye calısmak.Yaptıda zaten amaclarına ulastı bugün sanat dünyasından is dünyasına spor camiasına kadar görüyoruz bunları.Medyadakileri görüyoruz hic degismiyorlar yıllardır aynılar eeee sabetaist degilsen ibrani degilsen bir yere gelemezssin.Tabi bizim sözlerimiz ıspat edilms desifre olmus kisiler herkesi aynı kefeye koyma gibi amacımız yok.Fakat bugün medyada olup bitenler


HALKIMIZIN SACMA SAPAN PROGRAMLARLA RESMEN BEYiNLERiNiN YIKANDIGI VE ADETA iT GiBi CUMHURiYETE VE ATATÜRK'ÜN BiZLERE BIRAKTIGI BU CUMHURiYETE KÜLTÜRÜMÜZE TARiHiMiZE KARSI OLAN SALDIRILARI BUNU KANITLIYOR GÖRÜNEN KÖY KLAVUZ ISTEMIYOR YANi.....


SABETAY SEVi müslüman olduktan sonra müritleride müslüman oldu tabi sevide adını degistirdi MEHMET AZiZ EFENDi OLARAK ADINI DEGiSTiRDi.Müritleride aynen isimlerini degistirdi ve osmanlıyı yıkma harekatı baslamıs oldu.


Burda hata nerde SABETAY SEViDE degil tabi sultanda baslarını vursaydı o pislikler bize kadar bugüne kadar GELEMEYECEKTİ. iyilikten maraz dogar......


Yani bu bagıslama olayıyla yahudiler büyük bir beladan kurtuldular.Ancak bu ne müslüman ne yahudi zümre artık bizim icimize girerek varlıklarını bugüne kada korudular.Ve her yahudi cocugunu buna göre yetistirdi büyüttü.yani hepsinin cocugu bu görüntüde ama amacı ve görevi bu ülkede burayı ele gecirip tek bir yahudi devleti kurmak türkiye onlar icin orta dogunun santranc tahtası tası demiyorum tahtası.


OSMANLININ ZAYIFLAMASI NEDENYLE SARAYDA ETKiNLiKLERi ARTTI VE YÜKSEK RÜTBELERE ULASTILAR SiNSi VE DERiNDEN KiMSEYE SEZDiRMEDEN EN BÜYÜK OSMANLI BASKA BÜYÜK YOK NARALARI ARASINDA CÖKERTiN OLMUYCAK SAVASIN iCiNE SÜRÜKLEYiN MANTIGINI ICTEN PAZARLIKLARI FESATLIKLARIYLA PROFESYONELCE VE BELLI ETMEDEN SÜPHE UYANDIRMADAN YAPTILAR. CÜNKÜ SiYONiSTLERLE iS BiRLiGi HALiNDE VE PLANLARINI YAPMISLAR.


ORDAUNUN iCNiNDE RÜTBELERiDE ELE GECiRMiSLER AMA KiMSE SÜPHELENMiYOR MÜSLÜMAN OSMANLI DEVLET iCiNDE DEVLET GiBiLER vs vs vs.


iMPRATORLUGU kontrol etmeye basladıktan sonra jöntürk hareketiyle ittahat terrakinin icine sIzarak osmanlıyı savasa soktular.Kudüste bir yahudi devleti kurmak icin siyonistlerle isbirligi yaparak onlara kucak acan OSMANLIYA ihanet ettiler halada etmeye devam ediyorlar.


Bugün hala ekonomi is dünyası sanat siyaset ordu ve daha bircok alanda kendi cıkarlarını koruyorlar ve kendilerinden baska hickimseye aman vermiyorlar.




BUNLARIN EN ÖNEMLiSiDE KÜRT TÜRK DiYiP iNSANLARI BiRBiRLERiNE DÜSÜRÜLMESi VE COCUKLARIN KÜCÜK YASTA BU TELKiNLE BÜYÜTÜLMESi.BU VATANDA BU TOPRAKLARDA BU ÜLKEYE DÜSMAN KESİiLMELERi.


KÜRT TÜRK DiYE BiRSEY YOKTUR KÜRTCEYi iYi BiLEN MÜSLÜMAN GiBi GÖRÜNEN YAHUDiLER iBRANiLER ERMENi DÖNMELERi VE SAFiLER VARDIR DOGU iLLERiMiZ BU KONUDA OLDUKCA ZENGiN IRK VE MiLLET AACISINDAN AMA BiR COK iNSAN BUNUN FARKINDA DEGiL NEYiN SAVASINI BiLE VERDGiNiN FARKINDA OLMADAN DAGA CIKIP MEHMETCiGE KURSUN ATIYOR PiSMAN OLANLAR GERCEGi ANLAYANLAR YAKALANIP PiSMAN OLANLARDAN DEGiL KENDİ ARZUSUYLA KACIP TESLiM OLANLARDAN SÖZ EDiYORUM.


Ama neyle savastıgını ne amac ugruna asıl gercek amac yani kürdistan adında kürtleri cezbeden yanda bu zaten bunla alakası olmayan insanlarıda zorla götürüyorlar.Diger kürt görünen KÜRTCE yi ana dili gibi konusan o bölgede dogmus büyümüs olan ermeni yahudi ibrani dönmeler isin gercegininde gercek aslını bilmektedir.


Digerlerinede sankikendi davasıymıs gibi görünüp onlarıda gaza getiripbu mücadelenin icine sürüklemeye calısmaktadır.


ALBUM OF SABETAY SEVI, THE AMIRAH SABEYAT SEVi ALBÜMÜ iCiN TIKLAYIN



irfan özgüzel



BUNLARDA TV DEN SiPARiS FAHiSE


SABETAiST DÖNME YAHUDi iSTiLASI RESMEN


YALCIN HOCA YiNE TUTAMADI KENDiSiNi CILDIRTTILAR


fadik_sevin_atasoy.jpg

Prof. Yalçın Küçük, bir gazeteye verdiği röportajda 'Aşk olmadan da cinsel ilişki olur' diyen genç oyuncu Fadik Sevin Atasoy'a ağır sözler söyledi. Küçük, "Sevgi olmazsa ona fahişelik diyoruz" dedi.

SKYTÜRK'te yayınlanan Kalemler ve Kılıçlar programında ilginç açıklamalar yapan Prof. Yalçın Küçük, ara sıra magazin gündemine de dokunduruyor.

Genç oyuncu Fadik Sevin Atasoy'un bir gazetede çıkan röportajında 'Aşk olmadan da cinsellik olur' şeklindeki açıklamasını diline dolayan Yalçın Küçük, ağır ifadeler kullandı:

"Bütün cinsel ilişkide sevgi olacak. Sevgi olmadan cinsel ilişki olursa, ona fahişelik diyoruz. Şimdi bu Fadik kız, sen hangi tecrübe ile bunu söyleyebilirsin. Daha 23-24 yaşındasın, insan utanır bunları söylemekten. Daha benim tecrübem der. Kaç defa cinsel ilişkin olmuştur, bu bir tecrübe meselesidir, kaç kişiyle oldun?"



SKY Türk'te Kalemler ve Kılıçlar Programında her hafta çok ilginç yorumlar yapan Prof Dr. Yalçın Küçük hararetli şekilde çok ilginç iddialar ortaya attı.
Yalçın Küçük: Tarkan Yahudidir, kekemeler bile talk showcu oldu! Küçük Popstar Tarkan'ın soyadına bakıldığında Yahudi olduğunun anlaşıldığını ima eden Yalçın Küçük 'O makinalarla
ben de öyle şarkı söylerim" dedi.

Yalçın Küçük "kekemelere bile talk show yaptırıyorlar, konuşturmasınlar beni" diyerek bunun altında da bir neden olduğunu öne sürdü.

YALÇIN KÜÇÜK'TEN ŞOK SÖZLER : MİLLİYET'İN GENEL YAYIN MÜDÜRÜ ÖLDÜRÜLDÜ, MİLLİYET SATILDI. HÜRRİYET'İN GENEL YAYIN MÜDÜRÜ ÖLDÜRÜLDÜ, HÜRRİYET SATILDI
Milliyet'in sahipliği söz konusu olduğunda Dünya Yahudi Partisi müdahale ediyor!"Tarkan'ın yahudi olduğunu iddia eden Küçük, "Eğer Tarkan’dan şarkıcı olursa, benden de Marilyn Monroe olur. Soy adı “Tevet” olup, İbrani’da bir ay ve Tanrı adıdır. Araplara karşı savaşta kullanılan bir tankın adı da, Tevet’tir"dedi.



Her kitabı büyük tartışmalar yaratan Prof.Dr. Yalçın Küçük yine çok konuşulacak analizler yaptı. Yalçın Küçük'e göre, Hürriyet ve Milliyet'in sahipliği söz konusu olduğunda Dünya Yahudi Partisi müdahale ediyor!"

Yalçın Küçük bomba gibi açıklamalar yaptı. İşte Hülya Avşar'dan; Başbakan Erdoğan'a, Yaşar Büyükanıt'tan; Emine Erdoğan'a kadar bomba gibi SEBATAYİST açıklamaları.

Bugün eğlence sanayiine, televizyon sanayiine, reklam sanayiine İbrani olmayan giremez; bunu açıkça söylüyorum. Eğer Tarkan’dan şarkıcı olursa, benden de Marilyn Monroe olur. Soy adı “Tevet” olup, İbrani’da bir ay ve Tanrı adıdır. Araplara karşı savaşta kullanılan bir tankın adı da, Tevet’tir. Amcası Tevetoğlu, Amerika ve Suudi Arabistan için çok çalışmıştır.

Ben Yahudi dönmesi demiyorum. Ayrıca “dönme” sözcüğü biraz ağır olduğu için “sabetayist” sözüne ağırlık verdim. Sabetayistlerimizi de özgürleştiriyorum. Ancak her yere, hiçbir kabiliyetleri olmadığı halde, sadece sabetayistlerin gelmesine isyan ediyorum.

Sokaktan kız topluyorlar, “artiz” yapıyorlar. Sonra bir de reklam yıldızı yapıyorlar.

Hiç birisi hak etmiyor. Haksızlıkların hepsine karşı savaş, benim görevimdir.

Bir bilimdir, Subaşı Camii’ndeki “su’lular”ın namazını da, benim geliştirdiğim açıdan ele almanızı diliyorum.

İslam kalvinizmi imiş, uyduruyorlar. Peygamber Hazretleri, çalışmak ibadettir, diyordu ve peki Kalvin bundan başka ne dedi? Kalvinizm İslamda vardır. Peygamber Hazretleri tüccar idi, Kalvin ne diyebilir ki, peşinen var.

Bir de şöyle bakabilirsiniz, Zapsu’ların eşleri varlar. Musa Anter, Zapsu’ların akrabası idi ve ben Yahudi kökenli olduğunu yazmıştım. “Anter” soyadını dünyanın her tarafında Yahudiler taşıyorlar ve Musa Anter benim dostum idi. Şimdi orada adı geçenleri alın, kitaplarımı alın ve çalışın, judaizm ile karşılaşabilirsiniz. Demek ki çalışmalarım yararlıdır.

İslam judaize olmuştur. Ak-istler arasında önemli ölçüde İbrani asıllı var.

İnsanların gözlerinin açılması, kötülemek demek değildir. İlk önce en sevdiğim eniştelerimi deşifre ettim. Şimdi daha yukarılara geliyorum. Hep sevgiyle yapıyorum. Ancak açıklamak ve devamlı aydınlatmak benim işimdir.

Bayezid veya Ata misli insanlar, İsrael’de olsalar, katiplik işi dahi bulamazlar. Burada çuval çuval para veriyorlar. Bu sayede, tiyatro, şan, sinema, sanatları gitti, ahlakımız bitti. Bütün subaşlarını tuttukları için, kabiliyetlere bütün kapıları kapattıkları için tükeniyoruz.

En son Çamlıca’da Subaşı Camii’nde çıktılar.


Sebatayist dediğinizde, bir kısım vatandaşlarımızı huzursuz etmiş olmuyor musunuz?

Hayır, o da aşıldı. Bir kısmı da memnun. Adını vermeyeceğim, Türkiye’nin en zengin ilk 5-10 kişisi arasında olan birisine, samimi olduğu öbür zengin arkadaşı, “Yalçın Hoca senin ailenin sebatayist olduğunu söylüyor, ne diyorsunuz” demiş ve “sayesinde kökümüzü öğrendik” cevabını almış. Bu, birinci el bilgidir.

Biz savaşlarda vururuz, kırarız, ama biz bu topraklarda yaşayanları çıkarmayız, içeri alırız. Ermenilerde savaş için bir tedbir var, ama sonrası Türklük geleneklerinde yoktur, tarihinde yoktur. Kurtuluş Savaşında bize küçük bir taş bile atmamış Elenleri, bir buçuk milyon, ihraç etmek bizim üslubumuzda yoktur. 6/7 Eylül, bize uymamaktadır. Biz Türkler, bütün bu acımasızlıkların sadece figüranı yapıldık.

Bir sonuç çıkıyor, “ey Türk milleti, masumsun!” Annem yaşasaydı çok sevinirdi. Kavmime güven veriyorum.


Araştırmanız öyle bir noktaya vardı ki, Türkiye’de sebatayist olmayan Türk kalmadı neredeyse...

Yok yok, ama doğrudur, belki daha çoktur.

Arşivlerimde var, kız kardeş iki İspanyol şarkıcı gelmişti, İstanbul’da iki gün kaldılar ve “Türkler, biz İspanyollara benziyor” deyip gittiler. Doğrudur, spikerleri, şarkıcıları mankenleri gördüler; bilimsel konuşmak istiyorum, çok büyük çoğunluğu, sefarad’tırlar. “Sefarad”, İbrani’de İspanyol demektir. Artık, renkli gözlü, uzun yüzlü, çoğu esmerimsi olmayan spiker kalmadı, sefarad’tırlar.

Elitler mi; İspanyol asıllıdır. Bunu söyleyebiliyorum.

Peki genetik olarak biz silme yeşil gözlü müyüz? Türko-Moğol, Türkmen ırkımız uzun yüzlü mü?
Gerçeğe yiğitçe bakmaktan korkmamayı öneriyorum.

Benim temel düsturum, bilgi devrimcidir. Bilgi güzeldir. Ben bunları, birazcık tedrici kullandım. Benim beynimde öyle bilgiler var ki bu konuda, onları yazsam Türkiye’de asıl alt-üst oluşu yaşayabiliriz. Yazmıyorum, temkinli davranıyorum. Toplumumun kabul edebileceği ölçüde vermeye çalışıyorum. Şurası muhakkak, ilk çıktığı zaman herkeste bir boğulma etkisi vardı, ama onu aştık.



ASAGIDAKi ViDEOYU iZLEMEDEN GECMEYiN


YALCIN HOCA iBRANiLERDEN


TARiKATLARDAN SÖZ EDiYOR VE SONDA


CANAKKALE VAR


Avşar'ın konuğu Erdoğan

Sanatçı Hülya Avşar'ın hayalleri gerçek oluyor.

Başbakan Erdoğan için 'Başımızda kalması lazım' dedi, söyleşiyi kaptı! Başbakan, Avşar kızının konuğu olacak.

Televizyon gazetesinin haberine göre, Başbakan, Avşar'ın konuğu olacak. Bu isteğini müteakip defalar tekrarlayan Avşar kızı, AKP Milletvekili Osman Yağmurdereli'yi konuk ettiği programında, Yağmurdereli'den aracı olması için ricada da bulunmuştu.

Hülya Avşar'ın bu girişimleri sonuç verdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Avşar'ın ricasını kırmadı ve Hülya Avşar'ın konuğu olmayı kabul etti.

Dolmabahçe'de yapılacak çekimler, banttan yayınlanacak. Yayın tarihi tam olarak netleşmedi ancak aynı gün veya haftasonu yayınlanması bekleniyor. Son dönemde AKP karşıtı gibi gözüken Avşar'ın Erdoğan'a neler soracağı merak konusu.

Hatırlanacağı gibi Hülya Avşar Osman Yağmurdereli ile yaptığı söyleşi sırasında

Tayyip Erdoğan'ın bir çiftçiye söylediği

Ananı da al git' sözünü överek; Tavrını

onaylıyorum" demişti. Avşar ayrıca Erdoğan için yine Başımızda kalması lazım

kelimelerini de kullanmıştı!

EEEEE AYNI DiLi KONUSUYORLAR


NEDE OLSA






iSTE DÜNYANIN EN TEHLiKELi ÖRGÜTÜ SCiENTOLGY ÖRGÜTÜ GÜLBEN ERGENiN REKLAM TASERONLUGUNU YAPTIGI CIKIYOR ORTAYA YILMAZ ERDOGANIN YENGESI PKK LI TESLiM OLUYOR.

BiR DÜSÜNN BU iNSANLAR BiZiM SIRTIMIZDAN GECiNiYOR BÜTÜN iS KENDiNi MiLLETE PAZARLAYABiLMEK TANINMAK SONRASI PARA BASKA İSLERDEN BASKA TÜRLÜ YOLLARDAN KOLAYCA GELiYOR BiR iKi KiSiNiN SÖZÜNÜ DiNLERSiN DEDiGiNi YAPARSIN OLUR BiTER.

BiR REKLAMDAN DÜNYALARI ALIYORLAR...BU REKLAMLARI KiM VERDiRiYOR NEDEN ÖZELLiKLE HEP ONLAR BUNLAR KOMPLO DEGiL BUNLAR PARANOYA DEGiL SADECE DÜSÜNÜN NEDEN HEP ONLAR.


VE EN COK TA SUNA SASIYORUM BU INSANLAR HALA TV YE CIKIP PiSKiN PiSKiN GÜLÜP iNSANLARIN YÜZÜNE BAKABiLiYORLAR BU KADAR REZiLLiK VE PiSLiKLERiNDEN SONRA


AMA KABAHAT HALKIMIZDA TEK KELIME EDEMIYORLAR ADETA BÜYÜLENMISCESINE IZLIYORLAR BIDE ALKISLIYORLAR...BIRDE SEHIT OLDUMU ÜZÜLÜYORLAR.NIYE ÜZÜLÜYORSUN SEN ÖLDÜRÜYOSUN BIRAZDA MEMHMETCIGE GIREN KURSUNUN

YARISI BU INSANLARIN TV PROGRAMLARI

ALBÜMLERI TiYATROLARI DEGiL Mi?

















iSTE SON REZALETTE BU MUTLAKA iZLEYiN YUKARDA SABETAY SEVi'DEN BAHSETTiK iSTE iBRANiLER VE SABETAiZM


BU ARADA RAHMETLi BARIS AKARSUNUN ROL ARKADASI


MERVE SEVi(sabetay sevi) video da


Yalçın Küçük: Tarkan Yahudidir, kekemeler bile talk showcu oldu!




DEV EKRAN YAPMANIZ NETLiGi BOZMAYACAKTIR.







Atatürk'ün Hitler'e tokat gibi cevabı



Hitler, Atatürk'e emir niteliğinde bir haber gönderir,Atatürk bunun üzerine öyle bir cavap verir ki ...


Gazeteci Nüket Aşkın tarafından kaleme alınan “Son Devrim” isimli kitapta, 1933 üniversite reformunun sancılı süreci ve bu dönemde Hitler’den kaçarak Anadolu’ya sığınan bilim adamlarıyla reformun nasıl gerçekleştirildiği anlatılıyor.

HİTLER'İN TEHDİDİ ATATÜRK'ÜN TOKT GiBi CEVABI

Türk Hükümeti’nin kendisinin kovduğu Yahudi bilim adamlarıyla temas kurduğunu öğrenen Hitler, “Benim ortadan kaldırmak istediğim bu Yahudi alayını Mustafa Kemal koruyamaz. Buna müsaade veremem” diyerek Atatürk’e “Bu komünist profesörleri ülkenize sokmayın” mesajını gönderir. Atatürk, Bu bilgiyi kendisine ileten Hariciye Vekili Tevfik Rüştü Aras ve Maarif Vekili Reşit Galip Bey’e “
Bir onbaşı beni cinayetlerine alet edemez” diyerek Türkiye’ye sığınmak isteyen Alman profesörlerin işlemlerinin hızlandırılması talimatını verir.

AH ATAM SENiN O KORUDUGUN YAHUDiLER SENiN KURDUGUN CUMHURiYETi YIKMA PESiNDELER.


SEN YUNAN BAYRAGINI CAMURDAN CIKARDIN AMA O SOYSUZLAR PKK YI BASIMIZA BELA ETTILER


DERTLERi SENLE KUYRUK ACILARI VAR YiNE KASINIYORLAR.

2 yorum:

vay be..diyecek kadar var olan-biten!
bizler sade vatandas olarak uyanamadik uykudan. nasil bir hapsa zamanindan yutturduklari!


selam


Yalçın Küçük keşke gizli tarih kitabindaki bilgilerdende bahsetseymis.bu bilgiler gercek.emin olabilrsiniz.


Yorum Gönder

Mesajlarınız

OSMAN PAMUKOGLU

OSMAN PAMUKOGLU
KORKAK TAVSANLAR KENDiSiNi KURNAZ SANAN TiLKiLER VE TARLA FARELERi PENCEMiZDEN KURTULAMAYACAKLARDIR.

GiZLi VASiYET DESiFRE OLDU

Eski Günler

___________ ___________ _______NiHAT GENC_______ _____________ ____________ BiZiM CESEDiMiZ SUSAR ANCAK DiYEREK HALKIN GÖNLÜNDE ADETA TAHT KURAN YAZAR NIHAT GENC AKPYE SERT ELESTiRiLERiYLE VE YÜREKLiLiGiYLE SKYTÜRK EKRANLARINDA HALKIN KARSISINDA OLMAYA DEVAM EDiYOR.BURAM BURAM ANADOLUYU YAZDIGI KiTAPLARIYLA VE EKRANDAKi, ESSİZ USLUBU VE ANLATIMIYLA TAM BiR HALK ADAMI BiR BASKA DEGiSLE GÖNÜL ADAMI KALEM VE SÖZ SAVASCISI ______________ ______________ _____________ AH OSMANLIM DÜNYANIN ETRAFINDA Ki GEZEGENLERi GÖSTEREN OSMANLI TASARIMI.

(*_*)

FARABi

FARABi (870-950) Türk-islam düşünürü... İslam disiplini içinde yetişmiş Türk düşünürlerinin en büyüğüdür.Aristoteles mantığına dayanan usçu bir metafizik oluşturmuştur. Amacı, Aristoteles'i, biraz da Plotinos'un yardımıyla, İslam diniyle uzlaştırmaktı... Bununla da yetinmemiş, İslam dinini de bilimle uzlaştırmaya çalışmıştır.nceleri Türkistan'da kadılık yaptı, sonra kendini büsbütün felsefeye verdi. Anadili olan Türkçe kadar Arapça, Farsça, Süryanice ve Yunanca biliyordu. Aynı zamanda hekim ve müzikçiydi. Yüzden çok kitap yazmış; Aristoteles, Platon, Zenon, Plotinos gibi Yunan düşünürlerini yorumlamış, bunların görüşlerine kendi görüşlerini katmıştır.SÖZLERi="Hiç bir şey kendiliğinden yok olmaz, böyle olsaydı, var olmazdı...Erdemlerin en büyüğü ilimdir."İnsan, bazen bir tesadüfle güzel işler yapar. Bazen de bu güzel işleri isteyerek değil, herhangi bir baskı altında yapmış olur. Böyle yapılan işler, mutluluk getirmez. ________________ _______________ _______________ _______________ __________MADDENiN ARDINDAKi SIR _______________ ______________ _______________ ______________ COCACOLA GERCEGi ___________ _______________ ____________ ______________ COCACOLA ICMEYIN ZEHIRDIR.SIYONIZMI MÜSLÜMANLARI ÖLDÜRENLERi BESLEMEYiN.AYRICA RESME TIKLAYIN VE ÜZERINDEKI YAZIYI INCELEYIN __________________ __________________

iBN-i SiNA

FiZiK METAFiZiK kİMYA TIP ASTRONOMi ALiMi.......İbni Sinâ, babası Abdullah, maliyeye ait bir görevle Afşan'dayken orada doğdu. Olağanüstü bir zekâ sahibi olduğu için daha 10 yaşındayken Kur‘an-ı Kerim'i ezberledi. 18 yaşında çağının bütün ilimlerini öğrendi. 57 yaşındayken Hemedan'da öldüğü zaman 150'den fazla eser bıraktı. Eserleri Latince’ye ve Almanca’ya çevrilmiş, tıp, kimya ve felsefe alanında Avrupa’ya ışık vermiştir. Onu Latinler “Avicenna” adıyla anarlar ve eski Yunan bilgi ve felsefesinin aktarıcısı olarak görürler.bni Sinâ, daha çocukluğunda, çevresini hayrete düşüren bir zekâ ve hafıza örneği göstermiştir. Küçük yaşta çağının bütün, ilimlerini öğrenmişti. Gündüz ve gece okumakla vakit geçirir, mum ışığında saatlerce, çoğu zaman sabahlara kadar çalışırdı. Pek az uyurdu. ________________ _______________ _______________ _______________ __________MATRiX FELSEFESi ANLAYISI MADDELERE HÜKMETME BEYiN GÜCÜMÜZ _______________ ______________ _________BEYiNiMiZiN GÜCÜ ___________________ _______________ _____________ ___________________ _________________ ________________ YAZAR:OKTAN KELEŞ _______________ YazdIgI sIradIsI kitaplarIyla acIkladIgI konularla herkesi hayrete düsüren bir okadarda bilgilendiren ve özellikle HZHIZIRLA ilgiliyazdIgI kitabInda kendisinin birebir yasadIgI olaylarI anlatan oktan keles medyadaki carpIklIklarI ve yalan kurgulu haberlerin asIl dogrularInI ve arkasIndaki sIr perdesini aralayarak herkesin gönlünde adeta taht kurdu.BIR MECZUBUN RÜYASI adlI kitabIn da HZ HIZIR ALEHiSSELAM LA ilgili kIsImda hz HIZIR 'ın ALANI HER YER OLAN BiR SAVASTAN SÖZ EDiLDiGiNi SÖYLEYEN KELES GÜNÜMÜZDEKi OLAYLARA BAKINCA BUNUN DOGRULUGUNU GÖRMEMENiN MÜMKÜN OLMADIGINI ANLIYORUZ.YazdIgI bu sIradI desife edici ve herkesi gönülleri zihinleri aydInlatan oktan keles yalanIn kurgulu haberlerin ve halkI aldatIcI bilgilerin üzerİne giden tüm dünyayI asaya YATIRABiLEN ve desifre edebilen KALEMiYLE SAVASAN ÜNiFORMASIZ BiR ALLAH ASKERi.